Rørbæk Juniorklub

Rørbæk Juniorklub er en klub for dig, der går 4-6. klasse.

I anledning af, at vi som klubbens faste ledere flytter fra byen, holder Juniorklubben FARVEL-FEST mandag den 26. august kl. 18.30 - 20.30 i Multihallen på sportspladsen i Rørbæk.

Vi får besøg af Gitte, der vil trylle for os. Der bliver også tid til at spille bold i Multihallen og til bare at hygge sig, og så skal vi også have noget lækkert at spise.

Kl. 20.15 er der kaffe på kanden, hvis nogle forældre har lyst til at komme og få det.

Mange hilsener fra Inger og Herluf

----

Rørbæk Juniorklub er en klub med mange forskellige aktiviteter og tid til hygge, leg og snak. Vi hører hver gang om et eller andet fra Bibelen og den kristne tro. Det er uvist, hvornår der evt. igen kan være Juniorklub i Rørbæk præstegård.

Juniorklubben er tilsluttet Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler, der har mere end 300 klubber for børn og juniorer i Danmark.

Rørbæk Juniorklub er en klub for dig - også selvom du ikke bor i Rørbæk!

01mar kl. 10:30

Gudstjeneste i Rørbæk kirke kl. 10:30