Rørbæk Juniorklub

Rørbæk Juniorklub er en klub for dig, der går 4-6. klasse.

Vi mødes hver anden mandag aften kl. 18.30 - 20.30 i præstegårdens konfirmandlokale, Ågade 17 i Rørbæk.

Program for efteråret 2018:

27. august: Velkommen i juniorklubben!! Bål og leg

10. september: En aften med VAND! Løb med poster - og vi slutter af med VANDKRIG!

24. september: "Hallo GUD - er du der"??

8. oktober: Bowlingtur til Aars Bowlingcenter. HUSK: Kl. 18.20 - 21.00

29. oktober: ?? - Nærmere program kommer senere

12. november: Natløb

26. november: Julefrokost!

Rørbæk Juniorklub er en klub med mange forskellige aktiviteter og tid til hygge, leg og snak. Vi hører hver gang om et eller andet fra Bibelen og den kristne tro.

Det koster 100 kr. + en kage el. lign. for en hel sæson, der varer fra august til maj. For det får du også hver gang en forfriskning, som regel kage og saftevand.

Faste ledere i Juniorklubben er Inger og Herluf Christensen, Rørbæk præstegård, og Rasmus Kiilerich Breindahl, Hadsund.

Juniorklubben er tilsluttet Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler, der har mere end 300 klubber for børn og juniorer i Danmark.

Rørbæk Juniorklub er en klub for dig - også selvom du ikke bor i Rørbæk!

28nov kl. 14:00

Adventsgudstjeneste i Engparken

Adventsgudstjeneste uden altergang ved Herluf Christensen i salen på Engparken. Efter …

28nov kl. 14:00
02dec kl. 09:30

Gudstjeneste i Stenild Kirke

Gudstjeneste ved Herluf Christensen.

02dec kl. 09:30
02dec kl. 11:00

Gudstjeneste i Grynderup Kirke

Gudstjeneste ved Herluf Christensen.

02dec kl. 11:00