Undervisning 2018-2019

Undervisning 2020

Et nyt hold minikonfirmander (for 3. klasse) begynder midt i marts og mødes hver torsdag eftermiddag lige efter skoletid frem til midt i maj måned. Tidspunktet bliver afpasset med skolebussen fra Sortebakkeskolen, så børnene kan køre med bus nr. 371 til præstegården.

Til minikonfirmand skal vi høre historier fra Bibelen, lege, bygge, hygge, spise, se nærmere på kirken og meget, meget mere. Der er de fleste gange to voksne, idet Heidi Bunk Sørensen er ansat som underviser sammen med vikarierende sognepræst Laila Olesen.

De børn i 3. klasse, der går på Sortebakkeskolen, og bor i Rørbæk, Grynderup eller Stenild sogne vil få en indbydelse til at deltage i løbet af februar. Hvis der er børn fra sognene, der går på andre skoler, er de meget velkomne til at være med. Kontakt i så fald underviseren eller præsten.

Minikonfirmandunderviser

Heidi Bunk Sørensen