Undervisning 2018-2019

Undervisning af minikonfirmander foregår mandag eftermiddag lige efter skoletid i ca. 3 måneder, fra midt i november og frem til vinterferien, i alt ca. 10 gange. Tidspunktet bliver afpasset med skolebussen fra Sortebakkeskolen, så børnene kan køre med bus nr. 371 til præstegården.

Vi hører fortællinger fra Bibelen, synger, snakker sammen om Gud, leger, hygger os, ser nærmere på kirken og medvirker ved en familiegudstjeneste i Rørbæk kirke, hvor forældre, bedsteforældre og alle andre er meget velkomne.

Der er de fleste gange være to voksne, idet Inger Christensen er ansat som underviser sammen med sognepræst Herluf Christensen.

De børn i 3. klasse, der går på Sortebakkeskolen og bor i Rørbæk, Grynderup eller Stenild sogne vil få en indbydelse til at deltage i løbet af efteråret. Hvis der er børn fra sognene, der går på andre skoler, er de også meget velkomne til at være med. Kontakt i så fald sognepræst Herluf Christensen for at høre nærmere.

28nov kl. 14:00

Adventsgudstjeneste i Engparken

Adventsgudstjeneste uden altergang ved Herluf Christensen i salen på Engparken. Efter …

28nov kl. 14:00
02dec kl. 09:30

Gudstjeneste i Stenild Kirke

Gudstjeneste ved Herluf Christensen.

02dec kl. 09:30
02dec kl. 11:00

Gudstjeneste i Grynderup Kirke

Gudstjeneste ved Herluf Christensen.

02dec kl. 11:00