Henvendelser, der indeholder personfølsomme oplysninger, sendes via dette link som sikker post: https://sikkerformular.kirkenettet.dk/contact/form?eid=838

26dec kl. 10:30

Gudstjeneste i Grynderup Kirke kl. 10:30

2. juledag

26dec kl. 10:30
29dec kl. 10:30

Gudstjeneste i Stenild Kirke kl. 10:30

Julesøndag

29dec kl. 10:30
01jan kl. 16:00

Gudstjeneste i Rørbæk Kirke kl. 16:00

Nytårsdag

01jan kl. 16:00
05jan kl. 19:00

Vi fejrer Helligtrekonger i Grynderup Kirke kl. 19:00

Helligtrekonger

Vi oplyser Grynderup Kirke med levende lys og nyder Hans Jørn …

05jan kl. 19:00
12jan kl. 09:30