Henvendelser vedrørende kirkelige handlinger i Rørbæk, Grynderup og Stenild kirker og dødsfald for borgere i de tre sogne sker til vikarierende sognepræst Laila Olesen, Aagade 17, Rørbæk, 9500 Hobro, tlf. 9855 7292 , E-post: lklo@km.dk.

Anmeldelse af faderskab, navngivning og navneændringer sker på borger.dk . Spørgsmål desangående rettes til præstesekretær Helena M. M. Schmidt på tlf. 2484 5582 eller e-mail: hmms@km.dk  .

Henvendelser, der indeholder personfølsomme oplysninger, sendes via dette link som sikker post: https://sikkerformular.kirkenettet.dk/contact/form?eid=838

Faderskab kan anmeldes til kirkekontoret via www.borger.dk inden 28 dage efter fødslen og med brug af digital signatur. Anmeldelse af faderskab skal kun finde sted, hvis barnets forældre ikke er gift med hinanden. Sker anmeldelse ikke indenfor denne frist overgår behandlingen af faderskabet til Statsforvaltningen - se www.statsforvaltning.dk. Anmeldelse af faderskab kan også ske inden barnets fødsel ved henvendelse til Statsforvaltningen.

06dec kl. 09:30

2. søndag i advent.