26maj kl. 14:00

Fælles gudstjeneste i Rebild Bakker kl. 14:00

5. søndag efter påske. Fælles gudstjeneste for hele Rebild provsti i Rebild Bakker.

26maj kl. 14:00
30maj kl. 09:00

Gudstjeneste i Stenild Kirke kl. 09:00

Kristi Himmelfartsdag. Gudstjeneste ved Herluf Christensen.

30maj kl. 09:00
30maj kl. 10:30

Gudstjeneste i Rørbæk Kirke kl. 10:30

Kristi Himmelfartsdag. Gudstjeneste ved Herluf Christensen.

30maj kl. 10:30
02jun kl. 10:30

Gudstjeneste i Grynderup Kirke kl. 10:30

6. søndag efter påske. Gudstjeneste ved Caris Johansen.

02jun kl. 10:30
09jun kl. 09:00

Gudstjeneste i Rørbæk Kirke kl. 09:00

Pinsedag. Gudstjeneste ved Herluf Christensen.

09jun kl. 09:00
09jun kl. 10:30

Gudstjeneste i Stenild Kirke kl. 10:30

Pinsedag. Gudstjeneste ved Herluf Christensen.

09jun kl. 10:30
Første Forrige 1-6 7-7 Næste Sidste