Rørbæk-Grynderup-Stenild sogne

Undervisning 2016-2017

Der er 15 børn fra 3. klasse på Sortebakkeskolen, der her i vinter er Minikonfirmander i Rørbæk præstegård.

Det foregår mandag eftermiddag lige efter skoletid i ca. 3 måneder, fra 21. november til 6. februar, i alt 10 gange. Tidspunktet bliver afpasset med skolebussen fra Sortebakkeskolen, så børnene kan køre med bus nr. 371 til præstegården.

Vi hører fortællinger fra Bibelen, synger, snakker sammen om Gud, leger, hygger os, ser nærmere på kirken og medvirker ved en familiegudstjeneste i Rørbæk kirke den 5. februar kl. 16.00, hvor forældre, bedsteforældre og alle andre er meget velkomne.

Der er de fleste gange være to voksne, idet Inger Christensen er ansat som underviser sammen med sognepræst Herluf Christensen.

Familiegudstjeneste med Minikonfirmander

Søndag den 24. januar var 11 ud af 13 Minikonfirmander fra Rørbæk, Grynderup og Stenild sogne mødt frem i Rørbæk kirke til familiegudstjeneste sammen med forældre og søskende og for nogles vedkommende også bedsteforældre, så kirken var helt fyldt.

Minikonfirmanderne medvirkede i gudstjenesten med et lille optrin over søndagens evangelium og med to sange. Og fire af Minikonfirmanderne læste indgangsbøn og udgangsbøn. Og alle gjorde det rigtig godt!

Forhåbentlig vil der ingen længe kunne ses billeder fra gudstjenesten her på siden.